WIJ ZIJN GROWTH UNITED

Een team van denkers en doeners met verschillende achtergronden en een gezamenlijk doel: groei. We adviseren ondernemingen, van groot tot klein, onder andere op gebied van groeistrategie, ontwikkelen van verrassende proposities en creëren van een betoverende klantervaring. We zijn geen roepende aan de zijlijn, we werken mee aan realisatie – maar waar we kansen zien starten we zelf ventures. Win-win.

WIJ ZIJN GROWTH UNITED

Een team van denkers en doeners met verschillende achtergronden en een gezamenlijk doel: groei. We adviseren ondernemingen, van groot tot klein, onder andere op gebied van groeistrategie, ontwikkelen van verrassende proposities en creëren van een betoverende klantervaring. We zijn geen roepende aan de zijlijn, we werken mee aan realisatie – maar waar we kansen zien starten we zelf ventures. Win-win.

GROWTH 

Want we geloven in groei. Niet tevreden zijn met
het bestaande, maar de uitdaging aangaan om als
onderneming verder te komen, beter te maken, hoger te
springen. Maar groei komt niet vanzelf. Het vergt inzicht
in markt en klant, creativiteit, en vooral ook heel veel ‘cando’.
En is daarmee ook een prachtige gelegenheid voor
persoonlijke groei.

UNITED

Want we willen iedereen versteld doen staan van wat je
samen kan bereiken. We geloven dat een team het beste
in je naar boven kan halen en als geheel ongelofelijke
dingen kan bereiken. We zoeken de verbinding op met
onze klanten en elkaar om samen de reis naar groei aan te
gaan. Samen kan je echt groeien en word je gestimuleerd
om het maximale uit jezelf te halen, zowel wijzelf als onze
klanten. Fantastisch wat er kan gebeuren als je designers,
strategen, developers, en andere types bij elkaar zet en
aan een uitdaging laat werken. Lucky us.

GROWTH 

Want we geloven in groei. Niet tevreden zijn met
het bestaande, maar de uitdaging aangaan om als onderneming verder te komen, beter te maken, hoger te springen. Maar groei komt niet vanzelf. Het vergt inzicht in markt en klant, creativiteit, en vooral ook heel veel ‘cando’. En is daarmee ook een prachtige gelegenheid voor persoonlijke groei.

UNITED

Want we willen iedereen versteld doen staan van wat je samen kan bereiken. We geloven dat een team het beste in je naar boven kan halen en als geheel ongelofelijke dingen kan bereiken. We zoeken de verbinding op met onze klanten en elkaar om samen de reis naar groei aan te gaan. Samen kan je echt groeien en word je gestimuleerd om het maximale uit jezelf te halen, zowel wijzelf als onze klanten. Fantastisch wat er kan gebeuren als je designers, strategen, developers, en andere types bij elkaar zet en aan een uitdaging laat werken. Lucky us.

ONS TEAM

Een team van denkers en doeners met verschillende achtergronden 
en een gezamenlijk doel: groei. We stellen onszelf graag even voor!

ONS TEAM

Een team van denkers en doeners met verschillende achtergronden en een gezamenlijk doel: groei. We stellen onszelf graag even voor!

Arian Eland
Partner

Scherpe denker met ondernemende geest. Onuitputtelijke bron van creativiteit en business ideeën. Daagt uit om het beste in mensen en bedrijven naar boven te halen. Altijd op zoek naar hoe het beter en anders kan. 

Tim Tolboom
Senior manager

Pragmatische strateeg. Creëert rust en overzicht. Houdt van complexe puzzels, dringt snel door tot de kern van een vraagstuk. Teamspeler die anderen in een hogere groeiversnelling brengt. Op zoek naar verbinding om samen tot grotere hoogte te komen.

Marc Vermaat
Consultant

Gedreven analiticus. Neemt geen genoegen met halve antwoorden. Altijd op zoek naar feitelijke bewijsvoering en verrassende inzichten. Echte teamspeler die zorgt voor energie, beweging en inspiratie.

Corette Arts
Consultant

Creatief brein. Brengt nieuwe invalshoeken die anderen niet zien. Eigenwijs en niet bang de gebaande paden los te laten. Laat met haar design achtergrond iedereen versteld staan wat er zowel inhoudelijk als visueel nog meer mogelijk is.

Kirsten den Boer
Consultant

Flexibele teamspeler. Past zich moeiteloos aan in nieuwe omgeving. Combineert inhoudelijke scherpte met tomeloze energie en creativiteit. Schakelt een versnelling hoger als zaken complex worden en de druk hoog is. 

Wim Rietkerk
Consultant

Dashboard specialist. deinst niet terug van complexe datalandschappen. Legt verbanden die er eerder niet waren. Creëert eenvoud en overzicht in chaos waar menigeen het al lang had opgegeven. Focust op de essentie en inzichten die echt het verschil maken.

Timon Bakker
Consultant

Nuchtere onderzoeker. Pakt elk vraagstuk gretig beet en gaat door tot de onderste steen boven is. Laat zich met zijn Hollandse nuchterheid het hoofd niet op hol brengen. Verrast met nieuwe inzichten die anderen niet zagen. Niet bang zich vast te bijten in onontgonnen gebieden.

Emily van der Wiel
Office manager

Baas van de office. Een duizendpoot die met een lach op d’r gezicht elke klus klaart. Weet van aanpakken en beweegt zich vol enthousiasme binnen het team. Verzet op de achtergrond bergen werk en is daarmee onze rots in de branding.

Marc van Doornik
Analist

Analysetalent. Duikt graag in het onbekende. Gaat vanuit nieuwsgierige feitendrang door tot de onderste steen boven is. Komt door bestaande kennis te verbinden tot nieuwe inzichten. Schakelt snel tussen de kleinste details en het grote geheel.

Johannes Reiker
Analist

Ultieme teamspeler. Eén voor allen, allen voor één is hem op het lijf geschreven. Beweegt zich moeiteloos tussen diepe inhoudelijke analyse en het bouwen van nieuwe ventures. Stort zich zonder aarzelen vol in het onbekende op zoek naar nieuwe business ideeën.

Karo Oude Groote Beverborg
Analist

Kritische denker. Neemt geen genoegen met een half antwoord. Denkt verder dan de vraag die hem gesteld wordt en is niet bang de gebaande paden te verlaten. Laat zich het hoofd niet op hol brengen. Ten allen tijde kalm en nuchter.

WIL JE WETEN WAT WE VOOR
JOU KUNNEN DOEN?